ISO 9001 Sertifisering – Ledelsessystemer For Kvalitet

Dovre Sertifisering AS har sertifiserer selskaper i henhold til denne standarden siden 1993. Kvalitetssystemstandarden er et verktøy som vil bidra til å heve organisasjonens evne til å levere produkter og tjenester i henhold til kundenes krav og forventninger både nasjonalt og internasjonalt.

ISO 9001 Sertifisering

ISO 9001:2015

Dovre Sertifisering AS har sertifiserer selskaper i henhold til denne standarden siden 1993. Kvalitetssystemstandarden er et verktøy som vil bidra til å heve organisasjonens evne til å levere produkter og tjenester i henhold til kundenes krav og forventninger både nasjonalt og internasjonalt.

 • Få ISO 9001-sertifisering med tryggheten fra et akkreditert sertifiseringsorgan.
 • Øk kundetilfredsheten, forbedre kundelojaliteten og vinn nye forretninger.
 • Utvikle nye markeder og søke om anbud som krever gjeldende ISO 9001-standarder.
 • Oppnå formell anerkjennelse gjennom sertifisering av din forpliktelse til kvalitet.
 • Ideell for alle bransjer og organisasjoner i alle størrelser – fra små og mellomstore bedrifter til selskaper.

Hva er ISO 9001?

ISO 9000-familien av standarder gir prinsippene for kvalitetsstyring og rammeverket for implementering av et kvalitetsstyringssystem, for eksempel ISO 9001 2008. Denne standarden er verdens ledende kvalitetsstyringsstandard, med over en million organisasjoner som implementerer den i mer enn 170 land.

ISO 9001 2015-standarden gir et rammeverk for implementering av et kvalitetsstyringssystem for å hjelpe bedrifter til å operere mer effektivt og sette søkelys på kundetilfredshet gjennom kvalitetsprodukter og tjenester. Det hjelper også bedrifter med å oppfylle kunde- og forskriftskrav knyttet til produktkvalitetssikring.

Toppledelsen kan bruke ISO 9001 2015-standarden i hele organisasjonen for å forbedre ytelsen eller innenfor et bestemt sted, anlegg eller avdeling. ISO 9001-sertifisering for kvalitetsstyringssystem gir et rammeverk for kvalitetsstyringstilnærminger som gjør det mulig for organisasjoner å:

 • Sikre konsistens i levering av produkter og tjenester til kunder.
 • Øk organisatorisk konkurranseevne gjennom operasjonell effektivitet.
 • Øk produktiviteten og bidra til å redusere svinn og kostnader.
 • Sikre samsvar med produkt- og tjenesteforskrifter og lovgivning.
 • Gjør det mulig for organisasjoner å bygge inn kontinuerlig forbedringspraksis.:

Interne revisjoner kan brukes til å sikre samsvar med standarden og for å gjøre det mulig for organisasjoner å bygge inn kontinuerlig forbedringspraksis. Samlet sett er ISO 9001-standarden et verdifullt verktøy for enhver organisasjon som ønsker å forbedre kvalitetsstyringssystemet og oppnå større suksess.

Hva er fordelen med ISO 9001 standard?

Implementering av et kvalitetsstyringssystem gir en rekke fordeler for organisasjoner, og tilbyr en helhetlig tilnærming til kontinuerlig forbedring av produkter, tjenester og drift. Quality Management System-sertifisering viser en forpliktelse til kvalitet og kundeservice, og øker kundenes og interessentenes tillit til virksomheten din. Et effektivt QMS gjør det mulig for organisasjoner å optimalisere prosesser, engasjere ansatte og utvikle strategiske lederegenskaper som bidrar til å posisjonere organisasjonen for vekst.

Fordelene inkluderer:

 • Økt produktivitet og mer konsistente resultater.
 • Forbedret kundetilfredshet og tilbakevendende kunder.
 • Identifiser kostnadsbesparelser gjennom prosesseffektivitet.
 • Forbedret kommunikasjons-, planleggings- og administrasjonsprosesser.
 • Demonstrere samsvar med kvalitetsrelaterte forskrifter.
 • Identifiser og kontroller kvalitetssikringsrisikoer som organisasjonen din står overfor.
 • Forbedre virksomheten din med bevisbasert beslutningstaking.

Hvordan bli ISO 9001-standardsertifisert?

Oppnåelse av ISO 9001 kvalitetsstyringsstandard innebærer implementering av et kvalitetsstyringssystem.
Våre ekspert ISO-vurderer vil gjennomføre en omfattende flertrinns vurderingsprosess for å revidere QMS og avgjøre om organisasjonen din er i samsvar med kravene. Hvis din bedrift trenger en gapanalyse før sertifisering, kan vi også tilby denne tjenesten til din bedrift.

Kontakt teamet vårt for et gratis, uforpliktende tilbud fra vårt dedikerte profesjonelle ISO Business Development-team for å starte din ISO-sertifiseringsreise. Vi skreddersyr tilbudene våre for å oppfylle dine krav, og vi støtter en rekke ISO-standarder, inkludert ISO 27001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 9001,3834-2:2021 og Cyber Essentials.

Tilbake til våre tjenester

Mange av våre kunder gir uttrykk for en betryggelse i å ha en ekstern diskusjonspartner som ser virksomheten med friske øyne og som kan bidra til interne forbedringsprosesser.